Україна перемагає учасника Євро-2008

Україна перемагає учасника Євро-2008

Збірна України сьогодні провела контрольний матч напередодні старту у відбірковому циклі до чемпіонату світу 2010 року, який відбудеться в ПАР. Суперником нашої команди був учасник чемпіонату Європи 2008 року – збірна Польщі.

Впродовж усього поєдинку, який проходив у Львові на стадіоні «Україна», наші хлопці володіли перевагою, створили більше моментів, але реалізувати вдалося лише один. На останніх хвилинах першого тайму Сергій Кравченко з другої спроби все ж таки замкнув навіс Назаренка з правого флангу. Нагадаємо, що Кравченко цього літа підписав контракт з «Динамо», але повноправним динамівцем стане лише з січня наступного року – до того часу Сергій гратиме за полтавську «Ворсклу».

Також у звітному поєдинку грали ще кілька динамівців. Захисник Тарас Михалик і нападник Артем Мілевський вийшли у стартовому складі. Тарас провів поєдинок повністю, а Артем на 54-й хвилині поступився місцем на полі Гоменюку. Також вже в компенсований арбітром час на заміну вийшов ще один динамівець Віталій Мандзюк, який виступає на правах оренди в «Арсеналі».

Україна – Польща – 1:0

Україна: П’ятов, Ярмаш, Михалик, Чигринський, Шевчук, Назаренко (Гай, 68), Тимощук (Левченко, 58), Кравченко (Каліниченко, 62), Голайдо (Мандзюк, 90+2), Воронін (Шевченко, 46), Мілевський (Гоменюк, 54).

Польща: Фабіанскі, Голанскі (Ковальчик, 13), Дудка, Жевлаков, Кокошка (Польчак, 46), Кжиновек, Муравскі, Левандовскі, Блащиковскі (Маєвскі, 55), Смолярек (Геррейро, 46), Йєлень (Павловскі, 74).

Гол: Кравченко (45).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер