Україна з чотирма динамівцями у складі зіграла внічию з Англією

Україна з чотирма динамівцями у складі зіграла внічию з Англією

У стартовому складі «жовто-синіх» вийшли троє гравців «Динамо» – Андрій Ярмоленко, Олег Гусєв та автор дубля у ворота Сан-Марино Євген Хачеріді.



У першому таймі команди за рахунок високого пресингу намагалися нав'язати один одному свою гру, що в решті решт не вдалося нікому. Спочатку подібна тактика дала деяку перевагу команді Михайла Фоменка, а потім поступово стали небезпечніше в атаці виглядати підопічні Роя Ходжсона.

У англійців уся гра будувалася через двох гравців лондонського «Арсеналу». Уїлшир, який діяв під єдиним форвардом Ламбертом, щоразу намагався передачами врозріз вивести на завершальний удар гравця атакуючої лінії, але напоготові були Кучер та Хачеріді. Уолкотт у свою чергу постійно загрожував з правого флангу, де йому у швидкості явно поступався Шевчук.

В України хороший матч провів Коноплянка. Лівий фланг, на якому грав цей півзахисник, весь час «вибухав» після неординарних і гострих дій Євгена, особливо в другому таймі, коли захисники англійців трохи втомилися.

На 68-й хвилині Гусєва, котрий діяв попереду, замінив Роман Безус і явно урізноманітнив атакуючу гру нашої збірної. Ярмоленко, який трохи зловживав індивідуальними діями, на 93-й хвилині поступився місцем на полі Хомченовському, а Хачеріді (на фото) залишався у грі до фінального свистка.



Підсумок переважно рівної битви на «Олімпійському» - нічия 0:0, хоча британці могли і вирвати перемогу на останніх секундах матчу після того, як помилився у своєму штрафному Кучер, а
Лемпард, який проводив свій 100-й матч за збірну «Трьох Львів», отримавши м'яча, не зміг влучити у ворота П'ятова.

Нічия залишила англійців на першому місці у таблиці й двома матчами вдома проти Чорногорії та Польщі. Україна зберегла відставання на один пункт і також має в календарі ігор, що залишилися в групі, дві зустрічі проти Польщі та Сан-Марино. Так що вся боротьба за путівку на Мундіаль, який відбудеться наступного року в Бразилії, ще попереду.



Ми ж на закінчення відзначимо, що для Безуса цей матч став 9-м у футболці національної збірної, Хачеріді - 24-м, Ярмоленка - 34-м та Гусєва - 86-м.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького, В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер