П'ятеро динамівців не змогли з Україною переграти Латвію

П'ятеро динамівців не змогли з Україною переграти Латвію

У стартовому складі нашої національної команди з перших хвилин вийшли Олег Гусєв (95-а гра), Денис Гармаш (18-а), Андрій Ярмоленко (48-а, на фото) та Артем Кравець (4-а).

У першому таймі, повністю контролюючи територію, підопічні Михайла Фоменка раз за разом створювали небезпечні моменти біля воріт гостей, один із яких призвів до взяття воріт Колінька на 35-й хвилині. Гол вийшов динамівським. Олег Гусєв прорвався з правого флангу та завдав чи то удару, чи то намагався зробити передачу, й м'яч від рук голкіпера латишів потрапив до Ярмоленка, який забив свій 19-й м'яч за збірну країни. 

Відразу після перерви на поле замість Гармаша вийшов абсолютний дебютант Сергій Рибалка. Гусєв був у свою чергу замінений на 59-й хвилині, а Кравець на 75-й. 

Натомість ще один представник нашого клубу провів повний матч у складі збірної Латвії. Для Віталійса Ягодінскіса гра стала другою у складі національної команди своєї країни та першою у стартовому складі.

Загалом у другому таймі гості дещо вирівняли гру, а на другій компенсованій хвилині й узагалі врятувалися від поразки після того, як свого шансу не втратив Максименко.

* фото www.ffu.org.ua

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер