Україна - Туреччина - 0:3. Право на останню помилку

Україна - Туреччина - 0:3. Право на останню помилку

Генеральна репетиція напередодні відповідальних осінніх матчів Кубка світу-2010 закінчилася фіаско для збірної України. У Києві, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, підопічні Михайличенка були розгромлені збірною Туреччини 0:3.

Події в першому таймі не передвіщували неприємностей для нашої команди. На полі точилася рівна боротьба, практично без небезпечних моментів біля обох воріт. У нападі збірної України тренери випустили експериментальний дует Гоменюк-Селезньов. Побачивши, що особливого клопоту захисту вони не завдали, в перерві їх замінили Шевченко та Мілевський. Атаки стали більш комбінаційними, проте користі від цього не було. Не додали надійності перестановки в захисті. Мандзюка, який грав на правому фланзі, було переведено на лівий. Його місце зайняв Ярмаш, а в центрі замість Русола розташувався Чигринський. У подібному поєднанні Україна грала вперше. Що ж, напевно для цього і потрібні контрольні матчі, щоб у них боляче падати і набивати шишки. З 58 по 67 хвилини зустрічі три атаки турків виявилися результативними.

Додамо, що весь матч відіграли динамівці – воротар Олександр Шовковський і захисник Віталій Мандзюк. У другому таймі на поле вийшли Артем Мілевський та Олег Гусєв.

Україна - Туреччина - 0:3 (0:0).

Україна: Шовковський, Мандзюк, Кучер, Русол (Чигринський 46), Шевчук (Ярмаш 46), Тимощук, Гай (Назаренко 46), Ротань, Калиниченко (Гусєв 46), Гоменюк (Мілевський 46), Селезньов (Шевченко 46).

Туреччина: Волкан Демірель, Сервет Четин, Хакан Балта, Гекхан Зан (Сабрі Саріоглу 81), Гекхан Генюл, Хаміт Альтинтоп, Нурі Сахін (Халіл Альтинтоп 83), Арда Туран (Ісмаїл Койбаші, 86), Тункай Шанлі (Казим-Казим 68), Айхан Акман (Гюлселам 46), Ніхат Кахвечі (Йїлдирим 46).

Голи: Тункай Шанлі (58), Сервет Четин (63), Хаміт Альтинтоп (67).

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер