Збірна України U-17: поразка від Франції

Збірна України U-17: поразка від Франції

У стартовому складі «жовто-синіх» тренерський штаб на чолі із Сергієм Поповим випустив п’ятьох представників «Динамо» – Дмитрука, Приходька, Ісаєнка, Ващишина та Цитаїшвілі, ще троє – Волошин, Білошевський та Мащенко – з’явилися на полі з лави для запасних.

Перший тайм залишився за французами – воротар українців порушив правила у власному карному майданчику, й Какере з пенальті не схибив. Відразу після перерви номінальні господарів подвоїли свою перевагу, однак уже за дві хвилини Кащук відіграв один м’яч. Цей гол додав «жовто-синім» упевненості, було помітно їхнє бажання врятувати поєдинок, натомість в останні десять хвилин наші хлопці пропустили ще один м’яч та зазнали поразки – 1:3.

Таким чином, в останньому турі підопічним Сергія Попова потрібно перемагати 28 березня господарів еліт-раунду, збірну Австрії, та сподіватися, що французи не обіграють Швецію – до фінального турніру виходить лише переможець групи.

ЧЄ-2017. Еліт-раунд

Франція – Україна – 3:1 (1:0).

Україна: Лтайф, Дмитрук, Снурніцин, Харжевський, Слива, Приходько, Кащук, Ісаєнко (Волошин, 41), Ващишин (Білошевський, 61), Цитаїшвілі (Мащенко, 50), Супряга.

Голи: Какере (27, пен), Піколо (43), Геббелс (73) – Кащук (45).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер