Україна (U-17) зіграла внічию з Болгарією

Україна (U-17) зіграла внічию з Болгарією

У німецькому місті Хольцвіккеде підопічні Олександра Головка (на фото) зіграли внічию – 0:0 – з однолітками з Болгарії.

Перший тайм команди провели в численних атаках, але до ударів по воротах справа доходила не завжди. Найактивнішим у складі української збірної був представник київського «Динамо» Віктор Циганков, який двічі змусив болгарського голкіпера демонструвати свою майстерність.

У другому таймі обидві збірні продовжили активно діяти в атаці. Ближчими до забитого гола були болгари, яким часто вдавалося турбувати голкіпера України, ще одного динамівця Вадима Солдатенка, однак завдяки його надійній грі ворота нашої збірної залишилися на замку – 0:0.

Окрім Циганкова та Солдатенка, як і в переможному матчі першого туру проти Естонії (нагадаємо, Україна виграла той матч із рахунком 5:1), весь поєдинок без замін відіграв ще один гравець «Динамо» Павло Лук'янчук.

Тепер в останньому матчі групового турніру підопічним Олександра Головка необхідно перемагати господарів еліт-раунду та лідерів нашої групи – збірну Німеччини, яка в матчах проти Болгарії та Естонії здобула дві перемоги – 5:2 та 6:0 відповідно. Нагадаємо, що до фінальної частини Євро-2013 з кожної групи виходить лише одна збірна.

Вирішальний матч України проти Німеччини відбудеться в неділю, 31 березня, й розпочнеться о 16:00 за київським часом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер