Україна U-17 з динамівцями посіла перше місце в групі на «Кубку розвитку-2018»!

Україна U-17 з динамівцями посіла перше місце в групі на «Кубку розвитку-2018»!

Збірна України, складена з футболістів 2001-го року народження, як і в попередньому матчі проти Казахстану, святкувала перемогу з рахунком 3:1. У поєдинку з грузинами «синьо-жовті» знову забили м'яч у дебюті зустрічі. На 7-й хвилині точним пострілом зі штрафного відзначився динамівець Вікентій Волошин. Близьким до успіху був Артем Шулянський, але наш півзахисник не зміг переграти воротаря суперників. Варто віддати належне і голкіперу Руслану Нещерету, який не раз рятував команду.

Другий тайм почався з атак збірної Грузії, але її азарт на 59-й хвилині загасив Сікан, який влучив у ворота після сольного проходу. Утім, грузини за дві хвилини змогли скоротити розрив у рахунку. Однак інтригу на 65-й хвилині вбив Шулянський класним ударом з кута штрафного майданчика - 3:1.

Усього в цій зустрічі взяли участь семеро динамівців, окрім уже згаданих, це: захисники Данило Хондак та Микола Ярош і півзахисники Роман Бодня та Ярослав Надольський.

Кубок розвитку-2018

Україна (U-17) - Грузія (U-17) - 3:1 (1:0)

Україна (U-17): Нещерет, Мудрик, Ауссі, Хондак, Ярош, Підручний, Бодня, Надольський (Мельнійчук, 41), Волошин (Желізко, 63), Шулянський (Данилюк, 79), Сікан (Варяник, 71).

Голи: Волошин (7), Сікан (59), Шулянський (65) – Кварацхелія (61).

Перемога у квартеті дозволила збірній України зіграти в матчах за 1-3 місця, найближчий із яких відбудеться 27 січня проти того, хто програє в парі Білорусь - Ізраїль.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер