Україна U-18 із шістьма динамівцями зіграла внічию з італійцями

Україна U-18 із шістьма динамівцями зіграла внічию з італійцями

Контрольна зустріч відбулася на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Відзначимо, що найбільше представництво в національній команді має київське «Динамо», яке делегувало шістьох виконавців. Усі вони взяли участь у грі проти італійців.

Захисники Денис Попов та Віталій Миколенко, півзахисники Денис Янаков та Сергій Булеца розпочали зустріч у стартовому складі. Воротар Владислав Кучерук вийшов на поле після перерви, а Владислав Наумець з’явився на 67-й хвилині замість Янакова.

У першому таймі в українців було щонайменше три нагоди для взяття воріт. Відзначимо хороший момент Янакова, який обікрав захисника та вийшов на «побачення» з воротарем, але голкіпер італійців вчасно зблизився з динамівцев та прийняв удар на себе.

У другому таймі небезпечні моменти та перспективні удари по воротах завдавали футболісти обох команд, але надійно діяли захисники та воротарі. Але рахунок на табло так і не змінився.

Янаков та Попов записали до свого пасиву попередження, а до активу – кілька небезпечних завершень атак.

Товариський матч

Україна U-18 – Італія U-18 – 0:0

Україна U-18: Кожухар (Кучерук, 46), Бондар, Попов, Миколенко, Хахльов, Корнієнко, Булеца, Янаков (Наумець, 67), Деда (Ременюк, 46), Мусолітін (Будняк, 67; Веремієнко, 85), Сухар.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер