Україна U-18 з двома динамівцями у складі перемогла на «Кубку Федерацій»

Україна U-18 з двома динамівцями у складі перемогла на «Кубку Федерацій»

Перше місце команда Олександра Петракова здобула завдяки мінімальній перемозі над господарями змагань, командою Латвії, з рахунком 1:0.

Вранці збірна Норвегії, минулорічний чемпіон «Кубку Федерацій», у видовищному поєдинку обіграла команду Чорногорії (3:1) і на кілька годин очолила турнірну таблицю, чекаючи на результат протистояння українців та латвійців. Враховуючи, що «синьо-жовті» двома днями раніше виявилися сильнішими за «вікінгів» (2:1), в останній грі усе залежало від наших хлопців. «Вікторія» над прибалтами гарантувала б українським юнакам, які двічі ставали переможцями цих змагань – у 2014 та 2015 роках, підсумкову першу сходинку.

Єдиний м’яч у зустрічі був забитий на 36-й хвилині - Хахльов виконав м’який навіс до штрафного, а Бондар ледь помітним дотиком подовжив політ «сфери» у сітку воріт суперників.

Відзначимо, що у вирішальному матчі турніру за збірну Україну зіграли представники «Динамо»: воротар Владислав Кучерук та нападник Юрій Козиренко (на фото - ліворуч).

Таким чином, збірна 18-річних повертається до України тріумфатором престижного міжнародного турніру. І це є приводом для оптимізму, зважаючи на те, що вже восени команда Петракова розпочне виступи у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2018 року.

За матеріалами ФФУ

Фото з Фейсбук Юрія Козиренка

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер