Україна (U-19) стартувала з перемоги

Україна (U-19) стартувала з перемоги

Збірна України, складена з гравців 1993 р.н., стартувала у відбірковому раунді ЧЄ-2012 (U-19), який проходить у Македонії. У стартовому матчі підопічні Олега Кузнецова впевнено переграли однолітків із Казахстану.

Дублем відзначився представник донецького «Шахтаря» В’ячеслав Чурко. У першому таймі півзахисник реалізував пенальті, призначений за порушення правил проти Кулача, а незабаром після перерви вже забив з гри.

Відзначаємо, що в складі «жовто-синьої» дружини зіграли відразу п’ятеро представників «Динамо». Воротар Ткаченко, захисники Акубардія та Трубочкін, а також півзахисник Буяльський відіграли весь матч, а півзахисник Єрмаченко вийшов на заміну на 80-й хвилині.

У паралельному матчі групи Швейцарія розгромила господарів (3:0), і тепер разом із «жовто-синіми» очолює турнірну таблицю. У наступному турі (12 жовтня) наші хлопці зіграють із Македонією.

Україна (U-19) – Казахстан (U-19) – 2:0 (1:0).

Україна (U-19):
Ткаченко, Писко, Приндета, Вакуленко, Тащі (Малиновський, 68), Мякушко, Кулач (Бохашвілі, 74), Чурко (Єрмаченко, 80), Буяльський, Акубардія, Трубочкін.

Голи: Чурко (10, пен., 48).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото – ffu.org.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер