Україна (U-19) в еліт-раунді відбору!

Україна (U-19) в еліт-раунді відбору!

Збірна України, складена з гравців 1993 р.н., успішно кваліфікувалася до еліт-раунду відбіркового турніру до ЧЄ-2012 (U-19), брати участь в якому нашим хлопцям потрібно навесні наступного року. У матчі зі швейцарцями визначалося, хто з команд посяде перше місце в групі.

Відкрити рахунок вдалося номінальним господарям у середині першого тайму. Але наші хлопці проявили характер, та змогли зрівняти рахунок незадовго до завершення матчу – відзначився Писко, який вийшов на заміну після перерви.

Оскільки команди мали абсолютно рівні показники, довелося визначати переможця в серії пенальті. Тут удача посміхнулася українцям, які, на відміну від суперника, реалізували всі удари з 11-метрової позначки.

Відзначаємо, що в складі нашої збірної зіграли шестеро представників «Динамо». Воротар Ткаченко, захисники Братков, Сухомлинов та Трубочкін провели на полі весь матч, а захисник Акубардія та півзахисник Єрмаченко відіграли перший тайм.

Швейцарія (U-19) – Україна (U-19) – 1:1 (1:0).

Україна (U-19):
Ткаченко, Сухомлинов, Братков, Вакуленко (Тащі, 80), Бохашвілі, Чурко, Малиновський, Акубардія (Кулач, 46), Єрмаченко (Писко, 46), Трубочкін, Орловський.

Голи: Відмер (24) – Писко (82).

Серія пенальті – 3:5

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер