Україна (U-19): друга перемога на шляху до Євро

Україна (U-19): друга перемога на шляху до Євро

Збірна України, складена з гравців 1993 р.н., виграла і другий матч у стартовому раунді відбіркового турніру до ЧЄ-2012 (U-19). Цього разу підопічні Олега Кузнецова переграли господарів – збірну Македонії.

Як і в поєдинку з казахами, рахунок відкрив В’ячеслав Чурко, який реалізував пенальті за порушення правил проти Кулача. Подвоїти перевагу вдалося після перерви. У цьому нашим хлопцям допоміг суперник – після навісу Чурка з кутового Здравеські зрізав м’яча до своїх воріт. Остаточний рахунок встановив за хвилину до завершення основного часу Борис Орловський.

Серед інших узяли участь у матчі й п’ятеро динамівців. Весь матч провели захисники Акубардія та Трубочкін, Ткаченко, який розпочав матч у воротах, був замінений у другому таймі на Волинця, а в другому таймі до своїх одноклубникам у лінії захисту приєднався Братков, який вийшов на заміну.

У паралельному матчі Швейцарія переграла Казахстан (2:0), і тепер 15 листопада в очному матчі між Україною та Швейцарією визначиться переможець групи.

Україна (U-19) – Македонія (U-19) – 3:0 (1:0).

Україна (U-19):
Ткаченко (Волинець, 59), Писко, Приндета, Вакуленко (Братков, 69), Тащі (Малиновський, 55), Мякушко, Кулач, Чурко, Акубардія, Трубочкін, Орловський.

Голи: Чурко (11, пен.), Здравеські (61, автогол), Орловський (89).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер