Україна U-20 із шістьма динамівцями мінімально поступилася Чехії

Україна U-20 із шістьма динамівцями мінімально поступилася Чехії

Суперником стала молодіжна збірна Чехії U-21, тобто хлопці на рік старші за українців. Хоча, враховуючи, що в нашій команді лише четверо гравців 1994-го року народження, а всі інші – 1995-го, то різниця у віці фактично складає два роки.

Участь у International Challenge Trophy Cup є необхідною в контексті підготовки збірної України до участі у фінальній частині чемпіонату світу, що пройде на початку 2015 року в Новій Зеландії.

У поєдинку з чехами взяли участь п'ятеро з шістьох викликаних динамівців. У стартовому складі на поле вийшли Микита Бурда, Євген Чумак, Ігор Харатін та Олексій Хобленко. Роман Яремчук вступив у гру на 60-й хвилині, замінивши Хобленка, а Павло Полегенько спостерігав за діями партнерів із лави запасних

Як і очікувалося, поєдинок вийшов напруженим та непростим. Основні події в матчі відбулися в заключні хвилини. На 85-й хвилині сьомий номер чехів влучив у поперечину, від якої м’яч вилетів у поле! За мить у контратаці свіжий Білоног прорвався правим флангом та зробив прострільну передачу до штрафного майданчика, проте, на жаль, на неї ніхто не відгукнувся. А за три хвилини гості таки домоглися свого: Томаш Прикрип переправив м’яча до сітки після подачі справа. На тому матч і завершився.

Відзначимо, що свій наступний матч у рамках International Challenge Trophy Cup збірна України проведе вже 13 жовтня проти команди Норвегії.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер