Україна (U-21): фіаско на Мальті

Україна (U-21): фіаско на Мальті

Украй невдало стартувала у відбірковому циклі Євро-2013 молодіжна збірна України. Після вересневої поразки від Словенії послідувала втрата очок у виїзному поєдинку з Мальтою.

Такий підсумок матчу міг прийти тільки у страхітливому сні. Мало хто сумнівався, що українці переможуть позаштатного аутсайдера всіх турнірів, планувалося зробити це впевнено, з великим рахунком. На 10-й хвилині Безус відкрив рахунок, але вже за хвилину Велла відновив рівновагу. Тільки українці розвели м’яча, як знову Безус завдав результативного удару – 2:1. Аж до компенсованого арбітром часу зустрічі підопічні Павла Яковенка володіли ініціативою, створювали моменти для взяття воріт. Усе йшло до логічної перемоги, коли на 94-й хвилині в ході контратаки Мускат утік від захисників та перекинув м’яча через Коваля. У підсумку лише нічия...

Воротар Максим Коваль став у звітному матчі єдиним представником «Динамо», який вийшов на поле. Спочатку також було викликано Гармаша, але потім Олег Блохін перевів Дениса до національної збірної для участі в товариському матчі проти Болгарії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер