Україна (U-21): нічия зі скандинавами

Україна (U-21): нічия зі скандинавами

Молодіжна збірна України продовжує невпевнений виступ у відбірковому турнірі до чемпіонату Європи 2013 року. Слідом за поразкою від Словенії та нічиєї з Мальтою підопічні Павла Яковенка вдома не змогли впоратися з непоступливими фінами.

Гості доволі швидко повели в рахунку – Ляхде вдало зіграв на підборі, спрямувавши м’яча до сітки повз воротаря. Надалі скандинави ні в чому не поступалися «жовто-синім», аж до завершення першого тайму, коли за «брутальний» фол проти Пластуна з поля було вилучено Ріскі.

По перерві, отримавши вказівки від наставника, наші хлопці наполегливо шукали щастя біля чужих воріт. Їхні зусилля завершилися успіхом на 76-й хвилині – Будківський замкнув подачу з кутового. У час, що залишився, українці фактично не випускали суперника з його половини поля, навіть забили гол, який арбітр скасував через офсайд у Будківського, але гості вистояли, втримавши нічийний результат.

Відзначаємо, що двоє викликаних футболістів «Динамо», воротар Максим Коваль та півзахисник Сергій Рибалка, провели поєдинок на лаві запасних. Наступний матч наші хлопці проведуть у вівторок, 15 листопада, коли зіграють із Литвою.

Україна (U-21) – Фінляндія (U-21) – 1:1 (0:1).

Україна (U-21):
Березовський, Путраш, Кривцов, Прийма, Опанасенко, Пластун (Ткачук, 38), Богданов, Михальов, Шахов (Будківський, 66), Хомченовський (А.Шевчук, 46), Федотов.

Голи: Будківський (76) – Ляхде (5).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер