Україна (U-21): у відборі стартували з поразки

Україна (U-21): у відборі стартували з поразки

Молодіжна збірна України, складена з гравців не старших за 1990 р.н., стартувала у відбірковому турнірі до Євро-2013 (U-21). Першим суперником підопічних Павла Яковенка стала Словенія.

У першому таймі глядачі, що зібралися на стадіоні містечка Птуй, забитих м'ячів не побачили, а ось після перерви своїх прихильників влучними ударами порадували господарі. Спочатку Лазаревич влучно пробив з-під захисника, а незабаром перевагу подвоїв Єленич, спрямувавши м'яча в кут із лінії штрафного майданчика. Зазначимо, що у складі нашої «молодіжки» весь матч провели воротар Максим Коваль та захисник Темур Парцванія.

Якщо для українців звітний поєдинок став першим у відбірковій кампанії, то їхні суперники провели куди більше матчів. У таблиці на даний момент лідирують словенці (4 матчі, 9 очок), за ними йдуть фіни (3, 7) та шведи (2, 6). Найближчий поєдинок наші хлопці проведуть 7 жовтня, коли також на виїзді зіграють із Мальтою.

Словенія (U-21)
Україна (U-21) 2:0 (0:0).

Україна (U-21):
Коваль, Опанасенко, Пластун, Путраш, Парцванія, Петров (Богданов, 68), Чайковський, Гречишкін (Хомченовський, 57), Каськов, Безус, Бабир (Шахов, 33).

Голи: Лазаревич (56), Єленич (67).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)


Фото - ffu.org.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер