Україна (U-21) з чотирма динамівцями у складі поступилася Німеччині

Україна (U-21) з чотирма динамівцями у складі поступилася Німеччині

На гру Сергій Ковалець включив і чотирьох динамівців: у стартовому складі на поле вийшли Дмитро Рижук та Владислав Калитвинцев (на фото), а на лаві запасних залишилися Віталій Буяльський та Антон Братков. Перший вступив у гру в другому таймі, замінивши на 65-й хвилині Малиновського. Також увесь матч у воротах зіграв Максим Коваль, який виступає на правах оренди в ужгородській «Говерлі».

Гру наша команда розпочала доволі впевнено, за створеними моментами навіть переважала німецьких гостей. Зокрема, непоганим ударом із лівого кута штрафного майданчика відзначився Калитвинцев, проте йому забракло влучності. Намагався надійно впоратися зі своїми обов’язками в захисті Рижук, який часом рятував свою команду. Втім, за 10 хвилин до свистка на перерву німцям все ж вдалося відзначитися у воротах Коваля. Після помилки захисту нашої збірної Йонас Хофманн виконав подачу справа на протилежний фланг, де дальню стійку замкнув Філіп Хофманн.

Другий тайм також розпочався під диктовку нашої команди. Серед інших моментів знову був шанс у Калитвинцева, коли Влад з гострого кута не поцілив у площину воріт. Та все ж гра в українців не дуже ладналася. І незабаром знову забили німці. Майєр вивів до воріт Фолланда, й капітан гостей не залишив шансів Ковалю.

Незадовго до фінального свистка Макс Майєр переграв Нойока та майже від лінії воріт відкотив м’яча під удар Йонасу Хофманну, який приблизно з центру штрафного майданчика в дотик спрямував його точно у правий від себе кут воріт. Незабаром Фолланд забив четвертий м’яч, але, на щастя, з офсайду. Один із небагатьох, хто протягом усього поєдинку до самого фінального свистка намагався забити та якось змінити перебіг зустрічі, був динамівець Калитвинцев. Проте, на жаль, рахунок 0:3 зберігся до самого кінця.

Світлана Полякова із Черкас

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото www.uefa.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер