Україна (U-18): розгром від Туреччини

Вадим Гриппа

Збірна України, складена з гравців 1992 року народження (старший тренер – Олександр Головко), провела перший контрольний матч проти турецьких одноліток. Незважаючи на те, що із суперником підопічні Олександра Головка були добре знайомі (в рамках Меморіалу Гранаткіна, який проходив у січні в Санкт-Петербурзі, «жовто-сині» переграли Туреччину з рахунком 1:0), матч закінчився розгромом – 0:3.

Відзначимо, що загалом на нинішній збір наставник викликав п'ятьох динамівців. Звітний поєдинок повністю провів лише Артем Сухоцький, Вадима Гриппу було замінено після першого тайму, Володимира Коваля – на 84-й хвилині, а Максим Боровець вийшов на заміну на 59-й хвилині. Що стосується Дмитра Рижука, то він залишився в запасі.

Для української збірної березневі матчі є одним з етапів підготовки до першого кваліфікаційного раунду Євро-2011 (U-19), який стартує 7 жовтня у Швеції. Наша команда потрапила до четвертої групи, де, окрім господарів, зустрінеться з росіянами та данцями.

Туреччина (U-18) – Україна (U-18) – 3:0.


Україна (U-18): Денчук, Ордець, Насонов, Бабенко, Караваєв, Нойок, Сухоцький, Гриппа (Ільчиш, 46), Озарків (Боровець, 59), Іванко, Коваль (Козлов, 84).

Голи: Речеп Берк (32), Уфук Езбек (89), Еммер Алі Шахінер (90+3).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер