Україна (U-19) програє десятьом ірландцям

Україна (U-19) програє десятьом ірландцям

У другому турі відбіркового еліт-раунду чемпіонату Європи серед 19-річних збірна України, складена з гравців 1991 року народження і молодше, зазнала поразки від Ірландії.

Наставник «жовто-синіх» Анатолій Бузник випустив у стартовому складі двох динамівців - Темур Парцванія зайняв місце в центрі оборони, а Володимир Коваль покликаний був штурмувати ворота британців. Незважаючи на всі зусилля господарів, у першому таймі забити не вдалося жодному із суперників.

Після перерви на полі з’явився третій представник «Динамо» - півзахисник Євген Морозенко. Вже в дебюті другого тайму ірландці залишилися в меншості - за повторне попередження поле залишив Брейді. Здавалося б, часу вистачає, щоб реалізувати чисельну перевагу. Але не склалося, до того ж на 60-й хвилині арбітр призначив пенальті, який упевнено реалізував Кліффорд.

В іншому матчі групи Англія впевнено обіграла Боснію і Герцеговину (4:0), одноосібно очоливши турнірну таблицю. Для того, щоб кваліфікуватися на чемпіонат Європи, «жовто-синім» в останньому турі необхідно перегравати англійців. Завдання важке, але цілком здійснене.

Україна (U-19) - Ірландія (U-19) - 0:1 (0:0).

Україна:
Левченко, Бутко, Парцванія, Прийма, Поліщук, Чайковський, Сидорчук, Задоя (Морозенко, 46), Павлов, В.Коваль (Зубко, 46), Каськов (Козак, 66).

Гол: Кліффорд (60, пен.).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото - ffu.org.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер