Україна (U-21): дебют Петрова і гол Зозулі

У матчі молодіжних збірних України та Бельгії взяли участь двоє динамівців: півзахисник Кирило Петров вийшов на заміну наприкінці першого тайму, а нападник Роман Зозуля провів на полі весь матч і відзначився забитим м'ячем. Після гри вдалося дізнатися про їхні враження від поєдинку.

Кирило ПЕТРОВ, півзахисник: «Дебют удався»

- Другий тайм ми провели вдаліше. До перерви у команди, можливо, був мандраж, все ж таки грали проти Бельгії, достатньо сильного суперника. Але через певний час стали діяти більш упевнено і, хоч і не досягли позитивного результату, грою, гадаю, задовольнили тренера. А от результатом Павло Олександрович не дуже задоволений.

- Грали все ж таки проти лідера нашої групи...

- Гадаю, у відбіркових циклах слабких команд немає. Кожна з нашого квінтету має шанси на вихід із групи.

- Якщо порівняти збірні Бельгії і Франції – з ким цікавіше грати?

- Я проти французів не грав, тому не можу порівнювати. Але щодо Бельгії можу сказати, що ця команда грає на достатньо високому рівні. Сьогоднішня гра вийшла цікавою.

- Ти вийшов на полі ще в першому таймі. Легко було увійти до гри?

- Так, оскільки я добре налаштувався, був готовий фізично і старався щосили.

- Легко знаходиш взаєморозуміння з партнерами, все ж таки в команді є хлопці старші, які більш зіграні між собою?

- Цілком нормально, фізичні навантаження всі витримують однаково. І в тактиці ми сьогодні не програвали, і взаємодію показали хорошу.

- Той факт, що в «молодіжці» грають інші хлопці з «Динамо», допомагає?

- В принципі, я знаю всіх. Якось разом грали з хлопцями 1988 року народження, з кимось познайомився тут. Дебют, гадаю, вдався.

* * *

Роман ЗОЗУЛЯ, нападник: «Гадаю, ми будемо першими в групі»

- Ми грали тільки на перемогу, нашим завданням було здобути три очки. На жаль, ми її не виконали. Добре, що хоч одне очко заробили. Тепер потрібно їхати до Словенії й перемагати там.

- Чому команда провела два різних тайми?

- Важко сказати, начебто недооцінки суперника не було – ми добре розбирали гру бельгійців і знали, що маємо справу з сильним суперником. Тим не менш, до перерви щось не виходило. У перерві тренер нас добре налаштував, і в другому таймі була вже зовсім інша гра. Але чомусь ми починаємо нормально грати тільки після того, як пропустимо гол.

- Перед матчем Павло Яковенко казав, що Бельгія – дисциплінована команда, яка добре грає під час стандартів. Цю сильну сторону вдалося нейтралізувати?

- Ми старалися це робити, все ж таки, дуже добре вивчали суперника й останні два дні ретельно розбирали кожен момент і кожен рух. Тому, напевно, були готові до їхніх стандартів.

- Пам'ятаєш, як вдалося забити гол?

- Пашаєв добре проскочив, віддав передачу, а мені нічого не залишалося, окрім як відправити м'яча до воріт.

- З бельгійцями довелося складніше, ніж із французами?

- Не сказав би. Гадаю, в нашій групі всі команди однакові. Звичайно, Бельгія заслужено лідирує, але в нас ще все попереду. Ми будемо першими.

- Яке стоїть завдання на матч із Словенією?

- Досягти тільки перемоги. Навіть нічия нас не влаштує.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер