Україна (U-21): мінімальна поразка від чехів

Україна (U-21): мінімальна поразка від чехів

Молодіжна збірна України, складена з гравців 1990 та 1991 р.н., програла на виїзді чехам. Розпочавши підготовку до фінальної частини чемпіонату Європи, який у 2011 році пройде в Данії, наставник Павло Яковенко вирішив перевірити у справі найближчий резерв, не залучаючи до нинішнього збору гравців 1989 р.н. Що стосується чехів, то у спарингу з «жовто-синіми» вийшло більшість гравців, які здобували своїй команді путівку до фінальної частини ЧЄ-2011 (U-21), де, до речі, команди зустрінуться в рамках групового турніру.

У першому таймі господарі забезпечили собі комфортну перевагу завдяки двом влучним ударам у виконанні Вошахліка та Кадлеца. До честі наших хлопців, рук вони не опустили, після перерви цілком могли зрівнювати рахунок, але забили лише одного разу – Петров замкнув навіс Бутка з флангу.

Зазначимо, що в поєдинку взяли участь усі троє футболістів «Динамо», яких було викликано на збір Павлом Яковенком: воротар Максим Коваль та півзахисник Денис Гармаш провели на полі весь матч, а захисник Темур Парцванія вийшов після перерви.

Чехія (U-21) Україна (U-21) 2:1 (2:0).

Україна (U- 21): Коваль, Опанасенко (Єременко, 73), Кривцов, Пластун (Парцванія, 46), Чайковський (Гречишкін, 64), Прийма (Бутко, 43), Богданов (Петров, 46), Віценець (Каверін, 76), Гармаш, Западня, Безус (Павлов, 64).

Голи: Вошахлік (8), Кадлец (39) – Петров (82).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер