Україна (U-21): нічия з головним суперником

Україна (U-21): нічия з головним суперником

Молодіжна збірна України здобула важливу нічию, яка дозволила їй із першого місця вийти до плей-офф кваліфікації Євро-2011. Матч, який проходив на київському стадіоні «Оболонь Арена», вийшов доволі насиченим на події. У першому таймі команди порадувати глядачів забитими м’ячами не спромоглися, хоча моменти були біля обох воріт. Найцікавіші події почали відбуватися після перерви.

«Ударним» для українців вийшов проміжок із 54-ї до 58-ї хвилини. Спочатку Бутко зробив рейд до штрафного майданчика, обіграв на своєму шляху двох захисників і в боротьбі з третім пробив під голкіпером. А вже за чотири хвилини Роман Зозуля (один із трьох динамівців, які взяли участь у матчі, – також в основному складі вийшли Денис Гармаш та Андрій Ярмоленко) обікрав захисника на підступах до штрафного майданчика і вміло заробив пенальті для своєї команди. Удар із «позначки» у виконанні Ракицького виявився бездоганним.

Повівши в рахунку з різницею у два м’ячі, можливо, наші хлопці заздалегідь повірили у свою перемогу, за що і поплатилися надалі. В одній зі своїх наступних атак французи зусиллями Бакара один м’яч відіграли, а за п’ятнадцять хвилин до фінального свистка зрівняли рахунок – відзначився Рив’єр. Кінцівка поєдинку вийшла нервовою, але в результаті рахунок так і не змінився.

Таким чином, повторився розвиток подій у першому матчі між цими командами – «трикольорові» вели з рахунком 2:0, але наші хлопці, які виступали в ролі гостей, змогли зрівняти рахунок завдяки дублю Чеснакова. Таким чином, українці набрали 15 очок, стільки ж у бельгійців, а у французів на три менше. Навіть у разі поразки від словенців в останньому матчі, наша команда матиме перевагу в особистих зустрічах із суперниками, тому її вже можна привітати з перемогою у групі і путівкою до плей-офф!

Україна (U-21) – Франція (U-21) – 2:2 (0:0).

Україна (U-21):
Каніболоцький, Бутко, Селін, Ракицький, Кривцов, Степаненко, Чеснаков (Віценець, 74), Гармаш, Коноплянка, Ярмоленко (Лисенко, 90), Зозуля.

Голи: Бутко (54), Ракицький (58, з пенальті) – Бакар (62), Рив’єр (74).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер