Україна (U-21): перемога на останніх хвилинах

Україна (U-21): перемога на останніх хвилинах

Із великими труднощами молодіжна збірна України перемогла однолітків із Мальти у рамках відбіркового турніру чемпіонату Європи-2011. Маючи безперечну перевагу, українці лише на 88-й хвилині зустрічі дали можливість спокійно зітхнути своїм уболівальникам. Ракицький ударом із пенальті, призначеного за фол проти динамівця Ярмоленка, відкрив рахунок у зустрічі. У наступній атаці вже сам Ярмоленко подвоїв перевагу, а вже в компенсований арбітром час Федорчук поставив остаточну крапку! Ось таким нелегким виявилася подорож нашої команди на Мальту.

У матчі взяли участь четверо гравців «Динамо». Андрій Ярмоленко і Денис Гармаш провели на полі весь поєдинок, Микола Морозюк і Роман Зозуля вийшли на поле у стартовому складі, але були замінені, відповідно, на 71-й і 78-й хвилинах. Воротар Денис Бойко опинився серед запасних.

Тепер на початку вересня підопічним Павла Яковенко доведеться провести два матчі, в яких визначиться переможець групи, а відповідно і володар путівки до фінальної частини Євро-2011. 3-го числа українці приймуть головних конкурентів, французів, а за чотири дні також у рідних стінах зіграють із Словенією.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер