Україна (U-21): результативна нічия в Данії

Україна (U-21): результативна нічия в Данії

Молодіжна збірна України провела товариський матч у Данії, де влітку відбудеться фінальний турнір ЧЄ-2011 (U-21), проти місцевих однолітків.

Як і в домашньому поєдинку проти Ісландії, підопічні Павла Яковенка володіли перевагою більшу частину матчу, підсумком чого стали два забитих м’ячі. В обох безпосередню участь взяли динамівці. В середині першого тайму Роман Зозуля блискучим пасом вивів Білого віч-на-віч із воротарем, і останній відкрив рахунок у матчі. Відразу ж після перерви подвоїти рахунок вдалося Гармашу – Денис, отримавши м’яча перед штрафним майданчиком, обіграв захисника й потужним ударом змусив капітулювати голкіпера. Могли «синьо-жовті» і третій забивати, але після удару головою у виконанні Зозулі м’яч зрадницьки влучив у поперечину.

Господарі здаватися не мали наміру, і за дванадцять хвилин змогли відігратися. В обох випадках гольові ситуації створювалися після вкидання з-за бокової лінії з лівого флангу, і обидва рази на дальній стійці завершального удару завдавав Нільсен – спочатку в падінні ногою, а потім у високому стрибку головою.

Зазначимо, що, окрім Зозулі та Гармаша, у звітному матчі брав участь ще один представник «Динамо» – весь поєдинок у воротах відстояв Денис Бойко.

Данія (U-21) – Україна (U-21) – 2:2 (0:1).

Україна (U-21):
Бойко, Бутко, Кривцов, Путівцев, Селін, Віценець, Голодюк, Гармаш (Федорчук, 81), Морозюк (Лисенко, 64), Білий, Зозуля.

Голи: Білий (21), Гармаш (48) – Нільсен (67, 79).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер