Україна знову громить Сан-Марино та чекає на матчі плей-оф

Україна знову громить Сан-Марино та чекає на матчі плей-оф

Такий головний підсумок матчу, який відбувся на стадіоні «Олімпійський» у Серравалле за присутності 1,268 глядачів, більша частина яких підтримувала нашу збірну, й де «синьо-жовті» розгромили Сан-Марино з рахунком 8:0.

У стартовому складі команди Михайла Фоменка вийшли двоє гравців київського «Динамо», Андрій Ярмоленко та Олег Гусєв. Олег залишався у грі до фінального свистка, а Андрій провів на полі 66 хвилин, за які встигнув відзначитися гольовою передачею на Девича під час другого взяття воріт Сан-Марино, а також забив сам на 55-й хвилині.

На 64-й хвилині у гру увійшов ще один динамівець Роман Безус, який замінив Селезньова. І вже за хвилину після свого виходу на поле Роман відзначився у воротах Сан-Марино, забивши сьомий гол «синьо-жовтих».

Окрім Ярмоленка та Безуса, у ворота Сан-Марино забивали Девич, на рахунку якого хет-трик, Селезньов, який оформив дубль, а також Мандзюк. Із 57-ї хвилини господарі поля грали вдесятьох після вилучення Палацці, а останні хвилини й узагалі догравали вдев'ятьох, коли поле також після вилучення залишив Делла Вале.

У заявці на матч був ще один динамівець, голкіпер Максим Коваль, а Євген Хачеріді пропускав гру через дискваліфікацію.

Додамо, що для Гусєва цей матч став 88-м у футболці національної збірної, для Ярмоленка – 36-м (гол – 13-м), а для Безуса – 11-м (гол – 3-м).

Перемога не підняла Україну на перше місце в групі, оскільки в паралельному матчі на «Уемблі» Англія за присутності 83,000 глядачів переграла Польщу 2:0 завдяки голам Руні та Джеррарда.

За путівку на ЧС-2014 Україна побореться в стикових матчах, де наша збірна буде сіяною під час жеребкування. Жеребкування стадії плей-оф відбудеться в понеділок, 21 жовтня. Можливими суперниками команди Фоменка є збірні Франції, Швеції, Ісландії та Румунії.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер