Збірна України: кожен третій - динамівець

Збірна України: кожен третій - динамівець

19-го листопада в Дніпропетровську національна збірна України проведе товариський матч з командою Норвегії. Наставник української збірної Олексій Михайличенко для підготовки до поєдинку викликав 18-ть гравців. Четверо з них представляють «Динамо» (Богуш, Несмачний, Алієв, Мілевський), ще двоє належать клубу, але на правах оренди виступають за інші команди (Мандзюк, Федорів). Також Михайличенко розраховує на Сергія Кравченка, який в наступному місяці стане повноправним гравцем «Динамо».

Воротарі: Станіслав Богуш («Динамо»), Андрій П’ятов («Шахтар»).

Захисники: Віталій Мандзюк («Арсенал» Київ), Андрій Русол («Дніпро»), Дмитро Чигринський і Олександр Кучер (обидва − «Шахтар»), Андрій Несмачний («Динамо»), Віталій Федорів («Амкар», Росія).

Півзахисники: Олександр Алієв («Динамо»), Сергій Валяєв і Валентин Слюсар (обидва − «Металіст»), Денис Голайдо («Таврія»), Сергій Кравченко («Ворскла»), Сергій Назаренко («Дніпро»).

Нападники: Володимир Гоменюк («Таврія»), Марко Девич («Металіст»), Артем Мілевський («Динамо»), Євген Селезньов («Шахтар»).

Відзначимо, у разі виходу на поле Станіслава Богуша, поєдинок в Дніпропетровську стане дебютним для воротаря у футболці національної збірної України.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер