Збірна України: поразка на останніх хвилинах

Збірна України: поразка на останніх хвилинах

Слідом за молодіжними збірними товариський матч провели національні команди України та Франції. Поєдинок з екс-чемпіонами світу та Європи не викликав особливого ажіотажу серед донецьких уболівальників – стадіон «Донбас Арена» був заповнений менше ніж наполовину.

Перший тайм пройшов за абсолютно рівної боротьби. Французи намагалися нагнітати обстановку на половині поля «жовто-синіх», а підопічні Олега Блохіна, у свою чергу, будували свої атакуючі дії на швидких розіграшах м’яча. За 45 хвилин команди на двох створили лише два моменти – після небезпечного удару Олега Гусєва з-за меж штрафного майданчика м’яч прокотився поряд із стійкою, а вже в компенсований час П’ятов блискуче зреагував на удар Гамейро із 12-ти метрів.

Після перерви команди почали діяти активніше. Першими досягли успіху українці – Тимощук потужно пробив здалеку, м’яч у польоті змінив траєкторію та пролетів повз Манданди. Пропущений м’яч змусив стрепенутися «трикольорових», і доволі швидко їм вдалося відігратися. Настирливий Гамейро, який неодноразово турбував П’ятова, таки домігся свого, спрямувавши м’яча точно до верхнього кута воріт – без шансів для голкіпера.

Із появою на полі ударного тріо Рибері-Малуда-Бензема гості помітно активізувалися в атаці. Моменти регулярно виникали біля воріт «жовто-синіх», і в результаті редути українців не витримали пресингу. Долю матчу підопічні Лорана Блана вирішили за п’ять хвилин – спочатку П’ятов не впорався із нескладним ударом із дальньої дистанції у виконанні Мартена, за кілька хвилин Кабул головою замкнув навіс із кутового, а на довершення Мартен, вискочивши до воріт, оформив власний дубль та розгром України.

Додамо, що окрім згадуваного вище Олега Гусєва, у звітному поєдинку взяли участь ще двоє динамівців. Захисник Євген Хачеріді вийшов на заміну в першому таймі замість Кучера, який зазнав ушкодження, а нападник Артем Мілевський з’явився на полі за півгодини до завершення поєдинку.

Україна – Франція – 1:4 (0:0)

Україна:
П’ятов, Шевчук, Кучер (Хачеріді, 33), Іщенко, Кобін, Тимощук, Ротань, Назаренко (Кожанов, 62), Девич (Селезньов, 69), Гусєв (Худоб’як, 74), Воронін (Мілевський, 60).

Франція: Манданда, Евра, Кабул, Сахо (Абідаль, 76), Ревейєр, Кабайє (Мартен, 76), Мвіла, Матуїді (Діабі, 76), Менез (Малуда, 65), Ремі (Рибері, 64), Гамейро (Бензема, 65).

Голи: Тимощук (53) – Гамейро (58), Мартен (87, 90+1), Кабул (89).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер