Футбол повернувся на «Олімпійський»!

Футбол повернувся на «Олімпійський»!

На головній спортивній арені країни – НСК «Олімпійський» – знову грають у футбол. Як і належить, «футбольне відкриття» наново відбудованої арени провела національна збірна України. У поєдинку з однією з найсильніших команд світу, збірної Німеччини, була зафіксована нічия 3:3.

У стартовому складі Олег Блохін задіяв трьох гравців «Динамо» – в лінії атаки вийшли Ярмоленко, Мілевський та Шевченко. Потужна й зіграна збірна Німеччини з перших хвилин показала, що недарма вважається фаворитом майбутнього Євро. Німці вміло володіли м’ячем, впевнено контролюючи гру. Більшість своїх моментів українці створили за рахунок контратак. Що цікаво, кожен із суперників завдав по 14 ударів по воротах, з яких по 8 були в рамку воріт.

Перший м’яч на оновленому «Олімпійському» на рахунку динамівця Ярмоленка. Разюча контратака Шевченко-Мілевський-Ракицький завершилася передачею останнього в центр штрафного майданчика й ударом Ярмоленка точно в кут воріт. За кілька хвилин блискучий забіг на шістдесят метрів вдався Коноплянці. Півзахисник «Дніпра» пішов від кількох захисників, обвів воротаря й подвоїв рахунок. Друга половина першого тайму виявилася багатою на м’ячі. Спочатку зусиллями Крооcа відзначилися німці, а потім Назаренко блискучим ударом із 22-х метрів не залишив шансів воротарю Цилеру.

Другий тайм став продовженням першого. Гості володіли м’ячем, господарі сподівалися на контратаки. Різниця лише в тому, що м’ячі влітали в одні ворота. На жаль, українські.

Гра показала рівень готовності збірної Україні на тлі потужного суперника напередодні Євро-2012. Є позитивні моменти, про що свідчать безліч небезпечних моментів біля чужих воріт, не можна не помітити й негатив у вигляді помилок у захисті. Часу для виправлення недоліків залишається трохи більше півроку.

Україна – Німеччина – 3:3 (3:1).

Україна:
Рибка, Кучер, Бутко, Селін, Ракицький, Тимощук, Коноплянка (Федецький, 90+3), Ярмоленко (Алієв, 82), Безус (Назаренко, 39), Мілевський (Гай, 68), Шевченко (Девич, 68).

Голи: Ярмоленко (28), Коноплянка (35), Назаренко (45) – Крооc (38), Рольфес (65), Мюллер (77).

Фотогалерея

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер