Збірна України: тест екс-чемпіонами світу

Збірна України: тест екс-чемпіонами світу

Черговий контрольний поєдинок у рамках підготовки до фінального турніру Євро-2012 провела національна збірна України. У Києві, на стадіоні «Динамо» ім.Валерія Лобановського, підопічні Юрія Калитвинцева були биті екс-чемпіонами світу, збірною Італією. У стартовому складі українців вийшло четверо гравців «Динамо» – у воротах Олександр Шовковський, у півзахисті Олександр Алієв та Олег Гусєв, у нападі Андрій Ярмоленко.

У першому таймі ініціатива була на боці господарів поля, але в забиті м'ячі небезпечні удари Ракицького, Гусєва та Ярмоленка не перетворилися. Зате італійці свій момент використали «на всі 100». Після удару Аквілані м'яч відскочив до Россі, який пробив точно в кут воріт Шовковського. У другому таймі розклад сил на полі не змінився. Українці продовжували атакувати, чого лише був вартий удар Ощипка з вісьмох метрів поряд зі стійкою.

Наприкінці матчу наші гравці дуже хотіли зрівняти рахунок, доклали для цього всю майстерність та зусиль. Проте успіх цього вечора був на боці гостей із Апеннін. На 81-й хвилині в ході контратаки Джовінко п'ятою скинув м'яча під удар Матрі, який із десяти метрів був точний – 0:2.

Україна –
Італія – 0:2

Україна:
Шовковський, Федецький, Ракицький, Ощипко, Тимощук, Алієв (Девич, 53), Гусєв, Ротань (Олійник, 76), Степаненко, Селезньов, Ярмоленко.

Італія: Вівіано, Маджо (Сантон, 46), К'єлліні (Асторі, 17), Кришіто, Гастальделло, Маркизіо (Пароло, 88), Аквілані (Джовінко, 46), Монтоліво, Ночеріно, Джилардіно (Бонуччі, 76), Россі (Матрі, 62).

Голи: Россі (27), Матрі (81).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер