Збірна України не встояла перед шведами

Збірна України не встояла перед шведами

Національна збірна України провела черговий товариський матч у рамках підготовки до Євро-2012. Підопічні Олега Блохіна з мінімальним рахунком програли гостям із Скандинавії – збірній Швеції.

Це був поєдинок двох рівних суперників. Із перших хвилин на полі велася обопільна боротьба. «Жовто-сині» робили ставку в основному на тривалий розіграш комбінацій, шведи же традиційно для себе демонстрували силовий футбол. Найбільше небезпеки в передній лінії створювали Шевченко, єдиний із динамівців, який вийшов у стартовому складі, та Девич, гості ж користувалися позиційними помилками захисників, змушуючи демонструвати майстерність Диканя.

За кілька хвилин до перерви Вороніна, який отримав ушкодження, замінив ще один представник «Динамо» – Мілевський. Після перерви малюнок гри не змінився жодним чином, хіба що «жовто-сині» ще більше притиснули суперника до воріт. Щоправда, основна небезпека виходила після стандартів – зокрема, двічі дуже небезпечно пробивав Коноплянка, але обидва рази надійно в рамці діяв Ісакссон. А от шведи свого шансу таки дочекалися – черговий провал у центрі оборони, Хюсен вискочив на ворота і встигнув проштовхнути м’яча повз Диканя, який вискочив на перехоплення.

Знову поразка, і знову пропущений м’яч (у попередньому матчі з Францією їх було цілих три) наприкінці зустрічі. Залишається сподіватися, наставник збірної Олег Блохін за той час, що залишається до старту Євро-2012, знайде потрібний «рецепт», щоб подібна тенденція більше не повторювалася.

Національні збірні. Товариський матч

Україна – Швеція – 0:1 (0:0).

Україна:
Дикань, Федецький, Чеберячко, Мандзюк, Гай, Тимощук, Ротань (Едмар, 73), Калиниченко (Коноплянка, 55), Девич, Воронін (Мілевський, 45+1), Шевченко (Антонов, 58).

Швеція: Ісакссон, Лустиг (Сафарі, 62), Майсторович, Гранквіст, Вендт, Калльстрем (Вернблом, 46), Байрамі (Вільгельмссон, 26), Свенссон, Ларссон (Екдаль, 59), Герндт (Ольссон, 82), Елмандер (Хюсен, 67).

Гол: Хюсен (90+2).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер