Україна (U-19) стартувала з перемоги

Україна (U-19) стартувала з перемоги

Збірна України, складена з гравців 1991 року народження та молодших, здобула першу перемогу в рамках відбіркового еліт-раунду чемпіонату Європи серед хлопців до 19 років.

Перед підопічними Анатолія Бузника не змогли встояти однолітки з Боснії та Герцеговини, пропустивши у свої ворота чотири м'ячі. У двох з чотирьох м'ячах активну участь узяв нападник "Динамо" Володимир Коваль: наприкінці першого тайму саме йому вдалося заробити пенальті, а на 72-й хвилині гольовою стала подача Коваля з кутового.

Відкрити рахунок українцям вдалося вже на 10-й хвилині, коли Чайковський відзначився після хитрого розіграшу штрафного, а третій м'яч став логічним завершенням виходу Зубка віч-на-віч із воротарем. Усе, що вдалося зробити боснійцям, - це забити гол престижу. Найбільш вдалим виявився Панджа, вдало зорієнтувавшись у штрафному майданчику господарів. Зазначимо також, що, окрім Коваля, в поєдинку взяли участь ще двоє динамівців: лише наприкінці матчу було замінено Темура Парцванію, а в середині другого тайму на поле з лавки запасних вийшов Євген Морозенко.

Таким чином, враховуючи лише мінімальну перемогу збірної Англії над Ірландією в іншому матчі групи, підопічні Анатолія Бузника очолили турнірну таблицю. Другий матч "жовто-сині" проведуть завтра з ірландцями, місце зустрічі незмінне - стадіон "Борекс" у Бородянці.

Україна (U-19) - Боснія та Герцеговина (U-19) - 4:1 (2:1).

Україна (U-19): Левченко, Поліщук, Парцванія (Імереков, 80), Прийма, Бутко, Зубко, Чайковський, Сидорчук (Козак, 76), Задоя, Павлов (Морозенко, 62), В.Коваль.

Голи: Чайковський (10, 43, пен.), Зубко (56), Сидорчук (72) - Панджа (45).

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Фото - ffu.org.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер