Україна (U-21): мирова із французами

Україна (U-21): мирова із французами

«Другий» склад молодіжної збірної України, складений із гравців 1990-1991 р.н., у рамках підготовки до старту кваліфікації Євро-2013 (U-21) провів спаринг із французькими однолітками.

Підопічні Олега Кузнецова доволі швидко відкрили рахунок – Богданов потужно пробив здалека, голкіпер парирував м'яча перед собою, і Картушов вдало зіграв на добиванні. Надалі за рівної гри більше пощастило гостям, яким незадовго до завершення матчу вдалося зрівняти рахунок. Додамо, що в матчі взяв участь динамівець Сергій Рибалка, який відіграв перший тайм і був замінений у перерві.

Зазначимо, що основний склад молодіжної збірної, який готується до фінальної частини Євро-2011 (U-21), провів сьогодні два спаринги проти аматорських команд. Обидва завершилися перемогою «жовто-синіх» – 2:0 із ФК «Путрівка» (один із м'ячів на рахунку Дениса Гармаша) та 4:0 зі збірною Києва (одним м'ячем відзначився Андрій Ярмоленко).

Україна (U-21) – Франція (U-21) – 1:1 (1:0).

Україна: Березовський, Опанасенко, Прийма, Путраш, Д.Єременко (Хомченовський, 65), Картушов, Рибалка (Шахов, 46), Пластун, Павлов (Михальов, 71), Богданов, Гречишкін.

Голи: Картушов (11) – Кебелла (76).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер