Україна (U-21) на Євро-2011!

Україна (U-21) на Євро-2011!

Молодіжна збірна України за підсумками двохматчевого протистояння з однолітками з Голландії вийшла до фінальної частини чемпіонату Європи серед 21-річних.

Здобувши виїзну перемогу в Роттердамі, «жовто-сині» могли спокійно чекати на поєдинк-відповідь. Передусім наставнику «молодіжки» Павлу Яковенку необхідно було підготувати психологічно хлопців, щоб завчасно не розслаблялися, оскільки було зроблено лише перший крок до виконання поставленої мети.

Як показав розвиток матчу, цього вечора бажання перемогти було більше у голландців. Із перших хвилин і до фінального свистка «помаранчеві» шукали щастя біля воріт господарів. Двічі вони в цьому досягли успіху – на останніх хвилинах першого тайму Дост із меж штрафного майданчика відкрив рахунок, а незабаром після поновлення гри Гооссенс ударом метрів із 18-ти подвоїв перевагу гостей.

Команда Кора Пота, впіймавши кураж, не думала зупинятися. Варто зазначити, що голландці, незважаючи на лише два попередження, грали доволі брутально по відношенню до суперника, на що наші хлопці відповідали впевненою грою в обороні, не дозволивши опоненту забити необхідний для виходу на чемпіонат Європи м'яч.

Як і чотирма днями раніше в Роттердамі, у складі «жовто-синіх» зіграло четверо представників «Динамо». Денис Бойко, Андрій Ярмоленко та Роман Зозуля знову провели на полі весь матч, а Денис Гармаш вийшов на заміну по ходу другого тайму.

Таким чином, наступного року на нашу збірну чекають у Данії, де пройде фінальна частина чемпіонату Європи. У своїй історії наша команда лише одного разу брала участь у першості Старого Світу – у 2006 році команда Олексія Михайличенка посіла друге місце, програвши у фіналі… саме голландцям. Тепер шлях до чемпіонства відкритий, чого й побажаємо нашим хлопцям.

Україна (U-21) – Голландія (U-21) – 0:2 (0:1).

Україна (U-21):
Бойко, Бутко, Кривцов, Путівцев, Селін, Степаненко, Чеснаков (Гармаш, 59), Коноплянка (Голодюк, 54), Морозюк, Зозуля, Ярмоленко.

Голи:
Дост (45), Гооссенс (57).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер