Збірна України: Блохін дебютує з перемоги

Збірна України: Блохін дебютує з перемоги

Переконливою перемогою відзначив повернення на посаду головного тренера збірної України Олег Блохін. Суперником «жовто-синіх» виступив Узбекистан, який особливого опору протиставити не зміг.

У стартовому складі вийшло четверо представників «Динамо». Хачеріді зайняв місце в центрі оборони, Гусєв був покликаний закривати правий фланг півзахисту, а пару нападників склали Мілевський та Шевченко.

У першому таймі, незважаючи на ігрову перевагу «жовто-синіх», більше небезпеки було від гостей. Щоправда, рахунок так ніхто відкрити і не спромігся. Після перерви ситуація на полі не змінилася – господарі продовжували активно діяти на половині поля суперника, втіливши свою перевагу в забиті м’ячі. В обох випадках безпосередню участь узяв Гусєв. Спочатку Олег скинув головою м’яч на Тимощука, який набігав, а незабаром заробив небезпечний штрафний, після якого Ротань влучив у поперечину, а Воронін вдало зіграв на добиванні.

Після цього Україна неодноразово могла збільшити рахунок. Чого вартий лише вихід Хачеріді віч-на-віч із воротарем після пасу Вороніна – на жаль, у завершальній стадії Жені не вистачило бомбардирських навичок, і м’яч пролетів вище воріт. Фінальний свисток зафіксував перемогу збірної України, на яку за чотири дні чекає випробування Францією на «Донбас Арені».

Україна – Узбекистан – 2:0 (0:0).

Україна:
Дикань, Федецький, Кучер, Хачеріді, Шевчук, Тимощук (С.Кравченко, 85), Гусєв (Назаренко, 71), Олійник (Кожанов, 46), Девич, Мілевський (Ротань, 46), Шевченко (Воронін, 46).

Узбекистан: Нестеров, Тухтаходжаєв (Филипосян, 76), Джураєв (Раджабов, 60), Муллажонов, Хайдаров, Ахмедов, Андреєв (Каримов, 79), Турсунов, Бікмаєв (Отакузієв, 51), Шадрін (Карпенко, 56), Шацьких (Тураєв, 71).

Голи: Тимощук (54), Воронін (60).

Фотогалерея

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер