Кубок України: «Динамо» їде до Харкова (оновлено)

Кубок України: «Динамо» їде до Харкова (оновлено)

Відбулося жеребкування 1/8 фіналу «Датагруп-Кубок України з футболу». Волею жеребу, на цьому етапі «Динамо» зустрінеться з харківським «Металістом».

Поєдинок відбудеться 12-го вересня, в суботу, в Харкові. Нагадаємо, всі етапи кубкового турніру 2009/10 складаються з одного матчу.

До вашої уваги решта пар 1/8 фіналу «Датагруп-Кубок України з футболу»:

«Волинь» - «Кривбас»
«Фенікс-Іллічoвець» - «Дніпро»
«Сталь» А – «Оболонь»
«Кримтеплиця» - «Металург» З
«Таврія» - «Іллічівець»
«Металург» Д – «Карпати»
«Єдність» - «Шахтар»

На процедурі жеребкування 1/8 фіналу Кубка України представником від «Динамо» традиційно виступав адміністратор команди Олександр Чубаров. Відповідно до рейтингу, йому першому довелося діставати кулю. Отримавши номер 16, який означав, що в будь-якому випадку «Динамо» проведе свій поєдинок на виїзді, залишалося лише чекати, хто витягне номер 15. Дуже швидко це зробив представник «Металіста».

Після того, як була визначена решта всіх пар, Олександр Федорович прокоментував результати кубкового жеребу для «Динамо»:

- Важко сказати, рано нам грати з таким суперником чи ні. Виходить, що з «Металістом» ми проведемо два матчі поспіль – 12-го вересня на Кубок і 19-го в чемпіонаті. Зараз рівень українського футболу значно піднявся, команди демонструють безкомпромісний і цікавий футбол, тому щось спрогнозувати чи передбачити неможливо. Наприклад, на початковій стадії з боротьби вибув торішній володар трофея, полтавська «Ворскла», яка минулого року, як ми пам’ятаємо, обіграла той же «Металіст».

- Валерій Газзаєв чи футболісти висловлювали побажання щодо того, кого вони хочуть отримати в суперники?

- Конкретні – ні. Просто жартома питали, чи залишилися ще команди першої ліги. А то склалося, що в першому ж матчі ми зустрілися з командою прем’єр-ліги. Я відповів, що є суперник ще й із другої ліги – він якраз і дістався «Шахтарю».

- Можливо, нам було б краще відразу зустрітися з «Шахтарем»?

- Навіть якщо б ми його обіграли на цьому етапі, це ще не гарантувало б нам виграшу трофею. Пригадайте, як склалося минулого року: після того, як у півфіналі «Динамо» поступилося «Шахтарю», всі вирішили, що кубок дістанеться саме донецькій команді. Проте, «Ворсклі» вдалося порушити кубкову гегемонію «Динамо» і «Шахтаря».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер