Українська «молодіжка» у фінальній частині чемпіонату Європи!

Українська «молодіжка» у фінальній частині чемпіонату Європи!

Чудовий подарунок українським вболівальникам футболу зробила молодіжна збірна, в упертій боротьбі подолавши бельгійців і завоювавши путівку до фінальної частини чемпіонату Європи!

У першому матчі плей-офф, який відбувся в суботу в Маріуполі, команда Олексія Михайличенко поступилась 2:3. Не дивлячись на такий результат, до Локерену українці вирушили не догравати протистояння, а намагатись виправити припущені помилки і, за нагоди, перемогти.

Наприкінці першого тайму господарі зусиллями Де Салера відкрили рахунок, ще більше ускладнивши завдання нашим хлопцям. Важко сказати, які слова знайшов у перерві своїм підлеглим Олексій Михайличенко, але у другому таймі на поле стадіону „Дакнам” вийшла зовсім інша команда. Українці повністю домінували на полі, зумівши тричі(!) відзначитись і довести рахунок до бажаного. На 70-й хвилин рахунок зрівняв Фомін, на 81-й Чигиринський вивів Україну вперед, а вже у компенсований час Милевський ударом з лінії штрафної приніс нашій збірній перемогу з різницею у два м”ячі та путівку до фінальної частини молодіжного чемпіонату Європи!

Весь матч за збірну України відіграли динамівці Києва Олександр Романчук, Андрій Башлай та Артем Милевський. Олександр Алієв повів на полі перші 56-ть хвилин.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер