Україна – на Євро-2024!

Україна – на Євро-2024!

У вівторок, 26 березня, у польському Вроцлаві, на Tarczynski Arena, відбувся фінальний матч відбору на Євро-2024, у якому Україна приймала Ісландію. 

У стартовому складі «жовто-синіх» вийшов один представник «Динамо» - півзахисник Володимир Бражко, який дебютував у складі збірної у попередньому матчі з Боснією та Герцеговиною, провів свій другий матч за головну команду країни. 

Також із перших хвилин на полі зʼявилися вихованці «біло-синіх» Віталій Миколенко, Ілля Забарний, Віктор Циганков та Роман Яремчук. 

Підопічні Сергія Реброва домінували на полі з перших хвилин, однак рахунок у грі доволі несподівано відкрили ісландці. На 30-й хвилині зустрічі ударом з-за меж штрафного відзначився Альберт Гудмундссон. 

Наприкінці першого таймі Роман Яремчук після передачі Віктора Циганкова відправив м’яч у сітку воріт Ісландії, проте гол було скасовано через офсайд. 

Та на початку другої половини зустрічі українці все ж зрівняли рахунок не доводячи справу до останніх хвилин, як у грі з боснійцями. Отримавши м’яч на правому фланзі, Віктор Циганков змістився у центр, підпрацював м’яч собі під удар та з лінії штрафного майданчика поцілив у нижній кут воріт – 1:1. 

Україна продовжувала домінувати на полі та наприкінці зустрічі забили переможний гол. На 84-й хвилині, отримавши пас від Георгія Судакова, Михайло Мудрик з півкола перед штрафним майданчиком влучно пробив у нижній кут воріт. 

Україна виходить на Євро-2024, що відбудеться цього літа в Німеччині, де гратиме в групі з Бельгією, Словаччиною та Румунією. 

Відбір на Євро-2024. Фінал

Україна – Ісландія – 2:1 

Україна: Лунін, Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Бражко, Циганков (Таловєров, 88), Малиновський (Зінченко, 64), Судаков, Мудрик, Яремчук (Довбик, 72). 

Ісландія: Вальдімарссон, Тоурарінссон, Паульссон, Інгасон, Гудмундссон, Торстейнссон (Еллертссон, 87), Гудмундссон, Харальдссон (Андерсон, 87), Гретарссон, Траустасон, Гудйонсен.

Голи: Циганков (54), Мудрик (84) – Гудмундссон (30)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер