Україна U17 з п'ятьма динамівцями здобула другу перемогу в еліт-раунді відбору Євро-2024

Україна U17 з п'ятьма динамівцями здобула другу перемогу в еліт-раунді відбору Євро-2024

У суботу, 9 березня, юнацька збірна України (футболісти не старші 2007 року народження) продовжила боротьбу в еліт-раунді відбору Євро-2024 серед гравців до 17-ти років.

Нагадаємо, у першому поєдинку підопічні Юрія Мороза перемогли господарів міні-турніру греків із рахунком 2:0. У другому поєдинку «жовто-синім» у місті Патри на стадіоні Pampeloponnisiako протистояли однолітки зі Швейцарії.

Уже в першому таймі українці забезпечили собі комфортну перевагу – рахунок відкрив Богданов, а Степанов подвоїв, реалізувавши пенальті. Після перерви «жовто-сині» не дозволили супернику скоротити відставання, натомість самі зусиллями Бондаря забили третій, задовго до фінального свистка фактично знявши питання про переможця.

У грі взяли участь п'ятеро динамівців. Захисники Олексій Рибак, Дем'ян Третяк, півзахисники Володимир Озимай, Богдан Редушко вийшли у стартовому складі, а Павло Люсін замінив у другому таймі свого одноклубника Редушка.

Швейцарія (U17) — Україна (U17) — 0:3 (0:2)

Україна (U17): Макаренко, Шелекета, Третяк, Дігтярь, Рибак, Оличенко (Гармаш, 64), Озимай (Драган, 64), Редушко (Люсін, 74), Богданов, Степанов (Денисов, 74), Бондар (Халілов, 89).

Голи: Богданов (17), Степанов (24, з пенальті), Бондар (63).

Таким чином Україна U17 зі стовідсотковим показником очолює групу. Так само шість очок у Словаччини, яка в меншості перемогла Грецію (1:0). У заключному турі 12 березня (початок – о 15:00 за київським часом) «жовто-сині» зустрінуться зі Словачиною. Задля того, аби посісти перше місце та напряму вийти до фінальної частини Євро-2024 (U17), не покладаючись на рейтинг других місць, підопічним Юрія Мороза достатньо буде не програти, оскільки в українців перед очним поєдинком краща різниця м'ячів, ніж у конкурента.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер