Помер Віктор Прокопенко

Помер Віктор Прокопенко

Сьогодні трагічна новина буквально потрясла футбольну Україну. На 63-му році життя помер заслужений тренер України та Росії Віктор Євгенович Прокопенко.

Віктор Прокопенко віддав футболу кращі роки свого життя. Багато досягнув, багато чому навчив інших. Грамотний спеціаліст, інтелектуал від футболу, тренер-переможець… Багато хороших слів можна сказати про цю видатну людину.

В активі Віктора Євгеновича немало спортивних успіхів, але головне, він здобув величезну повагу зі сторони колег та визнання вболівальників. У сучасному футболі не кожен може похвастатись таким поєднанням досягнень.

Футбольній Україні не вистачатиме спеціаліста подібного калібру. Останніми роками Віктор Євгенович відійшов від активної тренерської діяльності, але завжди був у курсі усіх подій та із задоволенням ділився з пресою своїми думками. Завжди цікавими та об’єктивними.

Динамівські вболівальники, працівники клубу, керівництво, гравці та тренери приносять свої співчуття рідним та близьким Віктора Прокопенка. Нехай земля вам буде пухом, Вікторе Андрійовичу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер