Унаї Емері: «Мірча Луческу викликає велику повагу»

Унаї Емері: «Мірча Луческу викликає велику повагу»

- Ми вийшли в 1/8 фіналу Ліги Європи. Це важливий етап. Потрібно продовжувати в тому ж дусі. Наш суперник прийшов із Ліги чемпіонів, переміг "Брюгге", а також "Шахтар" у чемпіонаті України. Луческу - тренер з величезним досвідом, продовжує працювати на результат. У "Динамо" грають молоді футболісти, які відмінно показують себе в цьому сезоні й уже виступають у збірній України. Зараз нам потрібно зосередитися на завтрашньому матчі. Наші гравці багато працюють. Думаю, що з таким рівнем виконавців ми повинні вірити в себе.

Можливо, присутність уболівальників на трибунах буде перевагою "Динамо", але це позитивний момент для обох команд. Ми зустрічаємося з сильним і складним суперником. Гравці контролюють хід поєдинку на полі. У них є молодий нападник, активний воротар і капітан, який грає в центрі поля, і Циганков, який виступає на правому фланзі. Подивимося, чи візьме він участь у поєдинку завтра. Наше завдання - нав'язати супернику наш стиль гри, незважаючи на те, що "Динамо" добре виступає в єврокубках і вміє перемагати. Нас очікує складний матч.

Ми бачилися з Луческу на зустрічі з тренерами. Він викликає велику повагу. Пам'ятаю, як "Севілья" грала з "Шахтарем". Зараз "Динамо" нагадує мені ту команду донеччан. Бачу ідеї Луческу у грі киян. Незважаючи на те, що не всі динамівці зможуть вийти на поле, усім є гідна заміна. Вони можуть втілити ідеї гри свого тренера на полі.

Фото - as.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер