Унаї МЕЛЬГОСА: «Були господарями становища»

Унаї МЕЛЬГОСА: «Були господарями становища»

- Думаю, в плані організації гри ми виглядали дуже добре. Було видно, що ми були господарями становища, контролювали ситуацію на полі. Напевно, не вистачило трохи везіння чи майстерності в завершальній стадії, й над цим ми будемо в подальшому працювати. Також варто зазначити, що футболісти «Дніпра» намагалися застосовувати проти нас високий пресинг, іноді нам було важко виходити з-під нього, але хлопці впоралися з ним та використали слабкі сторони суперника.

- По ходу матчу чи були сумніви стосовно підсумкового результату?

- Занепокоєння властиве людині, й саме воно є двигуном для подальшого прогресу. Наша команда так само не зупиняється на досягнутому, тому сьогодні краще управляла грою, ніж у попередніх іграх, звідси й логічний результат. Хоча за нічийного рахунку й навіть за нашої мінімальної переваги певне занепокоєння, звичайно, було присутнє.

- Бесєдін забиває три матчі поспіль. Чи задоволені його реалізацією, або з тієї кількості моментів, які є у нього, могло бути й краще?

- Бесєдін є таким гравцем, який не сконцентрований лише на завершальній стадії, а вдосконалюється й у інших компонентах гри. Ми оцінюємо його дії в комплексі, тому три голи в трьох матчах є хорошим результатом для нього.

Те, що він грає у нас на позиції центрального нападника, хоча в контрольних матчах на зборах із першою командою діяв на фланзі, погоджено з тренерським штабом «основи» та особисто Сергієм Ребровим. Було прийнято спільне рішення, що особисто Артему буде корисно отримати ігрову практику не лише на фланзі, але й у якості наконечника атак.

- Така спекотна погода вносить якісь корективи в установку на гру?

- Перш за все, в кожному з таймів ми маємо перерву на те, аби попити води та перепочити. Гравці також мають адаптуватися, оскільки за такої погоди не можна весь час застосовувати високий, потужний пресинг, при цьому вони мають розуміти, коли готові до цього, а коли – ні. Так само в атаці потрібно відчувати, коли можна дозволити собі більше контролю м’яча, а коли зіграти глибше, причому корективи дій на своїх позиціях вони можуть робити самі, без допомоги тренерів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото В.Тимченкa

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер