Унаї МЕЛЬГОСА: «Довелося потом та кров'ю доводити, на що ми здатні»

Унаї МЕЛЬГОСА: «Довелося потом та кров'ю доводити, на що ми здатні»

- Перш за все, нам було необхідно зробити крок уперед, показати те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях, від цього шанс виграти збільшувався, хоча це й не завжди запорука успіху. Ми створили непогані можливості, в чомусь нам пощастило. Але головне, що заробили три очки.

- Розкажіть докладніше про перебіг подій у першому та другому таймах.

- До перерви гра була більш-менш рівною, моменти були як у господарів, так і в нас. Можливо, в середині поля та в захисті нам чогось не вистачило, тобто, виглядали не найкращим чином. А другий тайм вийшов більш органічним. Напевно, на початку ми виглядали трохи гірше, але потім додали в динаміці з виходом на поле Циганкова. Почали тікати в атаки до їхніх воріт, обходити захисників, відповідно, з'явилися моменти, забили гол. Наприкінці довелося потерпіти, поборотися, потом та кров'ю довести, на що ми здатні. Оскільки «Порту» - дуже хороша команда топ рівня. Тож навіть така боротьба про щось свідчить.

- Чи вважаєте ви, що Вадим Солдатенко провів свій найкращий матч?

- Солдатенко рівно проводить усю Юнацьку Лігу УЄФА, весь груповий етап: коли потрібно, вступає у гру, рятує команду. Його лінія ніколи нас не підводила. У сьогоднішньому матчі Вадик у черговий раз довів, що він з упевненістю може вирішувати проблеми, які виникають у його партнерів, та допомагати команді.

- Чи задоволені ви тим, як вступили у гру футболісти, які вийшли на заміну?

- Я задоволений, загалом, роботою, яку проводять гравці, незалежно від того, у стартовому складі вони виходять чи на заміну. Динаміка не падає - й це найголовніше, щоб так тривало й надалі, щоб ми й надалі показували хороший рівень, рівно проводили кожен матч. Не так важливо, вийшов гравець на заміну чи ні, - він також частина колективу, ми всі єдине ціле. Потрібно бути готовим допомогти в будь-який момент, у цьому плані хлопці сьогодні дуже порадували - вони були, як єдине ціле.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер