Унаї МЕЛЬГОСА: «Намагаємося довести розпочату справу до переможного кінця»

Унаї МЕЛЬГОСА: «Намагаємося довести розпочату справу до переможного кінця»

- Ми розпочали матч доволі непогано. Побачивши, що суперник застосовує проти нас високий пресинг, адаптувалися й намагалися шукати нові шляхи для розвитку атак. Добре, що на самому початку Михайличенко вдало розпорядився штрафним ударом. Можу сказати, що загалом хлопці добре перенесли тиск та відповідальність за результат матчу, розуміли, де й як їм діяти. Після перерви ситуація на полі дещо змінилася, й наша гра трохи погіршилася. Можливо, це пов'язано з утомою, або ж більшою кількістю зіткнень. Тим не менш, нам вдалося створити більше гольових моментів, ніж суперник, у першу чергу за рахунок контратак, але в той же час не можу сказати, що я повністю задоволений грою своїх підопічних.

- Дві заміни на початку другого тайму пов'язані з тим, що потрібно було перехопити ініціативу?

- Тут кілька факторів зіграли свою роль. Перш за все, звичайно, я хотів поліпшити гру своєї команди, але в той же час хотілося дати відпочинок деяким хлопцям. Ми вже зіграли доволі багато матчів, попереду ще важливі поєдинки, тому дали шанс іншим гравцям та подивилися їх у справі.

- Михайличенко виграв чемпіонат U-21. Чи вистачає йому мотивації та свіжості, аби ще й стати чемпіоном із U-19?

- Можу сказати, що нам усім не вистачає свіжості, оскільки вже завершення сезону, та й основне навантаження футболісти отримують саме зараз. Але, незважаючи на втому, всі намагаються довести розпочату справу до кінця. А що стосується мотивації, то вона, звичайно, присутня, оскільки він виступає за такий клуб, як «Динамо» (Київ). Якщо не буде мотивації у 18 років, значить, щось не так із цим футболістом.

- Чи посприяють нові емоції від виходу на перше місце в турнірній таблиці довести цей сезон до бажаного чемпіонства?

- Кожен отримує енергію та сили з різних джерел, тим не менш ми всі разом намагаємося довести розпочату справу до кінця. Потрібно розуміти, що у гравців є мотивація навіть від того, що вони перебувають у клубі, який дає шанс проявляти себе молодим гравцям. Із цим проблем узагалі не має бути. Хлопцям є до чого прагнути, й головне, що вони розуміють, для чого вони тут перебувають.

* фото А.Куцан

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер