Унаї МЕЛЬГОСА: «На цей раз не побачили позитивних моментів»

Унаї МЕЛЬГОСА: «На цей раз не побачили позитивних моментів»

- Після повернення зі збірних гравці «Динамо» традиційно грають невпевнено. Чи погоджуєтеся з цим після сьогоднішнього матчу?

- Я не буду шукати виправдання у цьому – це вже питання до футболістів. Натомість я не побачив тих позитивних моментів, які були в попередніх іграх, і над цим серйозно потрібно замислитися та спробувати вирішити якомога швидше.

- Пропущені м'ячі стали наслідком у тому числі невпевненої гри воротаря…

- У всіх гравців бувають помилки. Оскільки воротар є останньою ланкою на полі, то його помилки є найбільш помітними. Думаю, не варто на цьому загострювати увагу, оскільки у діях усієї команди не було злагодженості. Тепер будемо розбиратися, чому так сталося.

- Якщо продовжувати шукати причини поразки, наскільки узгодженими були дії двох центральних оборонців – Лук'янчука та Очигави?

- Як на мене, не вистачало взаємодії в усіх лініях. Футболісти не продемонстрували звичної для нас гри, й це має змусити нас усіх задуматися над причинами. При цьому хлопці мають зрозуміти, що якщо не зробити висновків, то проблеми будуть і в подальшому.

- Багато гравців залучаються до роботи з першою командою – Осман, Щебетун, Очигава, Мякушко. Можливо, у цих хлопців проблеми з мотивацією на матчі молодіжного чемпіонату?

- Не думаю. Вони звикли так працювати, й це для них не нове. Та й якщо в 19-20 років їм не вистачатиме мотивації, то це буде величезною проблемою, в першу чергу для них самих. Наше першочергове завдання – готувати гравців для першої команди, щоб якомога більше футболістів, пройшовши молодіжний рівень, закріпилися в основному складі, грали у Прем'єр-лізі. Але й відповідальність за результат також із них ніхто не знімає, що вони мають також розуміти.

* фото А.Куцан

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер