Унаї МЕЛЬГОСА: «Перемога над «Чорноморцем» коштувала нам великих зусиль»

Унаї МЕЛЬГОСА: «Перемога над «Чорноморцем» коштувала нам великих зусиль»

- Матч виправдав наші очікування, він склався для нас важко, це стосувалося як суперника, який діяв добре, так і нас самих, а також сценарію матчу. Тому нам ця перемога коштувала великих зусиль.

- Із двох поразок молодіжної команди «Динамо» одна припала саме на попередній виїзний матч у Одесі. Чому з «Чорноморцем» так складно грати?

- Вважаю, це інтенсивна команда, яка грає щільно, відзначається компактними діями, особливо попереду, активно підтискає. Тому нам складно їм протидіяти. Можливо, ми не завжди могли знаходити простір. Частково це пов'язано з якістю та станом поля. Також необхідно розуміти, що це хороша команда, яка пред'являє високі вимоги. Ми намагалися їм відповідати.

- У нападі у господарів грав футболіст першої команди Дмитро Коркішко, який багато забиває у Прем'єр-лізі. Вашим молодим захисникам іде на користь таке суперництво?

- Я би вважав за краще, щоб ми частіше зустрічалися з такими командами, як «Чорноморець», та могли показувати свої найкращі якості.

- З огляду на велику перевагу над переслідувачами, у матчах, що залишилися, можна почуватися спокійніше та зосередиться на зростанні та прогресі футболістів?

- Незалежно від ситуації в турнірній таблиці, гравці мають постійно концентруватися на своєму особистому розвитку та прогресі. Кожен матч – це можливість показати, як вони рухаються вперед. Це й дає нам можливість перебувати на чолі турнірної таблиці.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер