Унаї МЕЛЬГОСА: «Після перерви гірше користувалися простором»

Унаї МЕЛЬГОСА: «Після перерви гірше користувалися простором»

- Матч вийшов неоднозначним. Ми взагалі припускали, що він стане продовженням тренувань, які ми проводили впродовж тижня. Впродовж матчу ми опинялися у двох різних ситуаціях. У першому таймі в нас був один простір, який надавав суперник, а в другому – зовсім інший. У тому, що стосується створення моментів та переходу від оборони до атаки до перерви, ми виглядали доволі непогано – нам просто не вистачило удачі в завершенні атак. Але те, що хлопці були налаштовані та йшли вперед, було очевидним у багатьох ситуаціях. А ось після перерви ми вже з набагато меншим успіхом користувалися тим простором, який надавав суперник. Плюс іноді давала про себе знати наша неготовність повертатися назад – бігти з атаки до захисту. Але це просто частина освіти та навчання гравців.

- Чи можна сказати, що «Олександрія» оборонялася грамотно та організовано?

- Ми, звичайно, можемо подивитися, як вони будують свої захисні порядки, подумати над цим, але набагато важливіше розібрати те, як ми атакуємо на фоні такої оборони. Суперник вирішив грати в більш обмеженому просторі – зібрали там багато гравців, і нам було важко створювати передумови для того, щоб розкрити цю захисну лінію. Хоча варто зазначити, що в нас було дуже багато гольових моментів.

- Ви вже певний час працюєте з командою, яке враження у вас склалося про хлопців, наскільки ви вважаєте їх перспективними?

- Думаю, вони ще перебувають у процесі навчання, й у них є поле для поліпшення своїх показників та зростання. Деяким потрібно багато чого покращувати у своїй грі, деяким – трохи менше. Але ми маємо зробити так, щоб кожен досяг максимуму свого потенційного розвитку.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер