Унаї МЕЛЬГОСА: «Потрібно відзначити бажання та настрій хлопців»

Унаї МЕЛЬГОСА: «Потрібно відзначити бажання та настрій хлопців»

- Матч вийшов непоганий. Від хлопців потрібно було певне читання гри й доволі складне. Такий матч, безумовно, піде команді на користь. «Чорноморець» почав гру краще: інтенсивніше, наполегливіше. Вони були більш глибокою командою, проникали на нашу половину поля. Наші футболісти трохи знітилися спочатку, але потім отямилися й другу частину матчу, особливо останні 25 хвилин, виглядали краще, розуміли, в чому полягали їхні завдання, виконували їх, намагалися бути єдиним цілим на полі. Звичайно, голи в наші ворота прийшли через індивідуальні помилки - точкові, а не систематичні. Однак варто відзначити хлопців, їхнє бажання, настрій і те, що вони змогли на морально-вольових якостях вирвати цю перемогу в компенсований час.

- Здалося, що пропущені голи заводили вашу команду, додавали тієї мотивації, якої, можливо, не вистачало за нічийного рахунку. Це так?

- Що ж, так складався матч. Але, звичайно, ми маємо знаходити інші стимули, не лише у пропущених голах. Згоден, ми дійсно починали грати розкутіше й хоробріше, коли пропускали. Над цим варто попрацювати, у нас є інформація для роздумів.

- Яке завдання ви ставили перед Русіним, коли він виходив на поле? Він зробив те, чого ви від нього очікували?

- Зрозуміло, що у кожного гравця є свої завдання, й Назарій - не виняток. Він повинен був спрямовувати дії, коли команда тиснула та пресингувала, також забезпечувати глибину. Спочатку цього йому не завжди вистачало, він трохи знітився, але потім проявив свою найкращу якість - гру в штрафному майданчику. У цьому Русин нам сподобався.

- Хачеріді провів увесь матч, це було побажанням Реброва? Оцініть його гру та фізичний стан?

- У нас така система роботи в клубі, що ми всі перебуваємо в тісному контакті з головним тренером, з його штабом. Тому, звичайно, всі дії узгоджуються з ними - стосовно будь-якого гравця, а не лише стосовно Хачеріді. Я радий, що він узяв участь у грі та провів 90 хвилин, свої завдання Женя виконав. Також я задоволений тим, що ми в цій ситуації спрацювали, як єдине ціле, й змогли забезпечити органічність у процесах клубної роботи.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер