Унаї МЕЛЬГОСА: «Результат, швидше за все, не зовсім відображає реальність»

Унаї МЕЛЬГОСА: «Результат, швидше за все, не зовсім відображає реальність»

- Ми не маємо оцінювати гравців лише залежно від результату. Зрозуміло, були ситуації, коли порівняно з попереднім матчем, ми виправилися, перш за все, це стосується початкової стадії атаки та підготовки до можливої контратаки суперника. Але в той же час ми розуміємо, що у команди є значний запас. Результат, швидше за все, не зовсім відображає реальність: не думаю, що наша перевага була такою вже великою.

- Сьогодні вперше з капітанською пов'язкою на поле вийшов Іван Калюжний, бачите у ньому лідера?

- Ваня працює з нами вже доволі довго, він повернувся після травми. Потроху він має набирати свої ігрові хвилини, розуміти свою роль та важливість у команді. Також і ми маємо розуміти, що він не єдиний важливий гравець у колективі. Калюжний має брати на себе певну відповідальність, яку необхідно підкріпити капітанською пов'язкою.

- Упродовж матчу ви неодноразово просили своїх гравців тримати коридор, що це значить?

- Ми розуміємо футбол у загальному контексті, але також, щоб гравці були дисциплінованими на полі, ми маємо давати їм певні рамки. У той же час, важливий і баланс у команді, тому відповідальність кожного гравця за певний простір має величезну роль у загальному малюнку гри. Гравець має вчитися, але робити це в рамках певного коридору та відповідальності за нього.

- Від нинішнього сезону в чемпіонаті U-19 лише три заміни. Чи задоволені ви гравцями, які сьогодні увійшли у гру з лави запасних?

- Я не буду коментувати та оцінювати рішення ФФУ. Зрозуміло, що мені хотілося би робити більше замін та давати ігровий час більшій кількості людей. На заміну виходили Мочуляк, Русин та Кошелєв, вони показали, що могли, виконували свої індивідуальні завдання, допомагали команді, робили все можливе, хоча потрібно розуміти, що вони здатні на більше.

- Як буде проходити підготовка до юнацької Лізі чемпіонів?

- Ми розуміємо, що це дуже важливий турнір, відповідно ми повинні будемо показувати вищий рівень, проводити більше роботи. При цьому потрібно розуміти, що ми повинні будемо ставити гравців, яким високі вимоги підуть на користь, допоможуть розвиватися та досягти свого максимуму.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер