Унаї Мельгоса СОРРІЛЬЯ: «В першому таймі діяли структурно краще»

Унаї Мельгоса СОРРІЛЬЯ: «В першому таймі діяли структурно краще»

- Не буду заперечувати, що нам сьогодні пощастило. Після перерви у «Дніпра» було два-три моменти, які могли завершуватися голами у наші ворота. Як на мене, в першому таймі ми діяли структурно дещо краще, перш за все це стосується гри в захисті. Були присутні помилки в середній лінії, але хлопці позаду страхували партнерів. А от у другому таймі нам знадобилося везіння, аби довести матч до нашої перемоги.

- Після перерви вперше в сезоні в центрі захисту зіграла пара Мазур-Ярмоленко. Як гадаєте, можливо, із цим пов’язані небезпечні моменти, які виникали біля воріт «Динамо»?

- Футбол – колективний вид спорту, тому переходити на особистості я не буду. Ті моменти, які виникали біля наших воріт, пов’язані не лише з тим, як ми діяли в захисті, але й як грали у середній лінії та нападі. Тому потрібно дивитися на проблеми ширше.

- Чотири матчі поспіль ваша команда не вигравала. Наскільки сьогоднішня перемога важлива у психологічному плані?

- Не можна бути настільки залежними від результату. Наша впевненість у своїх силах не має бути залежною лише від того, як ми почуваємося після фінального свистка. Тим не менш, я хлопців добре розумію, адже мені також не подобається програвати, але потрібно контролювати свої емоції та дивитися на речі більш глобально. Ми могли програти, насправді вигравши матч, але потрібно проаналізувати свої дії та з’ясувати, на чому може базуватися наша подальша впевненість.

- Які очікування від найближчого матчу Юнацької Ліги проти «Челсі» в Лондоні?

- Очікую, що хлопці зможуть показати те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях, і гра команди задовольнить як керівництво, так і вболівальників. Відповідно, ми маємо діяти максимально сконцентровано та показати хорошу колективну взаємодію – як говориться, зіграти один за всіх та всі за одного.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер