Унаї МЕЛЬГОСА: «Стати чемпіоном для нас дуже важливо»

Унаї МЕЛЬГОСА: «Стати чемпіоном для нас дуже важливо»

- На розвиток подій у матчі впливали певні обставини, в тому числі на якій стадії турніру ми перебуваємо. Не можу бути повністю задоволеним грою нашої команди, але потрібно враховувати всі фактори та робити певні висновки.

- Увесь матч динамівці провели на половині поля суперника, чому забили лише два м'ячі?

- Потрібно враховувати, що ми мали ще моменти для взяття воріт. Можливо, не стовідсоткові, але я би їх назвав гольовими. У першому таймі нам важко було зрозуміти, де утворювалися вільні простори, оскільки суперник намагався опікати нас персонально. У другому таймі виправили цю проблему, саме тим, що команда змогла перелаштуватися, залишився задоволений.

- Сьогодні в запасі у «Динамо» було лише чотири гравці. Кадрове питання вас турбує напередодні важливих заключних матчів сезону?

- Ми маємо долати ситуацію, яка склалася, адаптуватися до неї. Бачити краще, що в нас є, та намагатися все це використовувати, а не вигадувати виправдання або пояснення в разі невдачі. З можливостей, які маємо, намагаємося вичавлювати максимум.

- Якщо ваша команда стане чемпіоном, «Динамо» може першою з українських команд зробити «золотий хет-трик» - перемогти в одному сезоні в чемпіонаті, чемпіонаті U-21 та чемпіонаті U-19. Підопічні повною мірою усвідомлюють важливість заключних матчів сезону?

- Я розумію, про що ви кажете, стати чемпіоном для нас дуже важливо. Але ще важливіше стати чемпіоном у процесах, які ми маємо забезпечувати: щоб команда зростала, гравці показували свої найкращі якості. А виграні титули зайвий раз показують, що як клуб та як команда «Динамо» стає лише сильнішим.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер